Colour InsideOut

Portretschilder DanieLL

 

Beeldend kunstenaar DanieLL

Mijn volledige naam is Daniella Bruinsma. Ik heb DanieLL als kunstenaarsnaam genomen omdat ik er tijdens mijn studie in USA achterkwam dat mijn achternaam niet uit te spreken was, laat staan te onthouden.In het verleden heb ik me beziggehouden met aquarelleren, glasfusing en mozaïek. Door persoonlijke omstandigheden ben ik een tiental jaar gestopt met mijn atelier. Maar na een workshop Oude Olieverftechnieken in het Rembrandthuis begon het weer te kriebelen. Wat ruikt dat heerlijk, olieverf! En wat glijdt zo'n kwast soepel door de verf.  Nu richt ik me op portretschilderen, een oude liefde. In 2012 heb ik een Mastercursus gedaan bij Ellen de Meijer.

Mijn zelfportret is linksboven te zien.

In de winter van 2015 heb ik een groot mozaïek gemaakt in mijn badkamer.

 

 

 

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Joke van der Hoek
05-07-16 08:49:57
Hoi Daniella,ik wist niet dat jij zo mooi kan schilderen en dat zelfportret, je bent het helemaal! groetjes Joke.
Linda Gerzon
25-06-15 21:32:10
Wat heb jij een geweldig portret geschilderd voor mijn jarige Aart. De verrassing spatte van zijn gezicht af toen hij het portret zag, geen gespeelde verrassing maar heel echt. Zij die het portret hebben gezien bevestigen: 'dit is hem, zo raak getroffen!' Daniella, wat kan jij mooi schilderen.
Sonja van wees
11-06-15 15:08:17
hoi daniella,
ik ben heel blij met het portret dat je heb gemaakt van mijn overleden man . Het is kleurrijk geschilderd , ik word er helemaal blij van als ik het zie . Op deze manier is hij dan toch aanwezig in mijn gezin .
kitty van weerden- koortens
24-03-15 08:56:25
Hoi Daniella

wat een mooie schilderijen ook van Rob heel mooi
had al een keer eerder gekeken bij je

groetjes Kitty
Linda Weller
08-12-14 11:45:47
Hoi Daniella,
Net even gekeken op je website: wat een schitterende portretten! Echt heel mooi. Ik wens je veel succes met je oude liefde!
Tonen: 5  10   20