Colour InsideOut

Portretschilder DanieLL

 Uw eigen portret bestellen 

Uw eigen portret bestellen is simpel. Neem contact met mij op via het contactformulier. Na ontvangst van foto's laat ik u weten of ik er iets moois van kan maken en ik doe een offerte. Prijzen beginnen bij 250,00 euro. Na een aanbetaling van 20% begin ik met schilderen. Wanneer het eindresultaat u aanstaat, betaalt u de rest.

Voor 250,00 euro krijgt u een portret in olieverf, op canvas van 30 x 40 cm. De zijkanten worden meegeschilderd. Het portret bestaat uit een hoofd met nek en de achtergrond is eenkleurig. Het portret van Obama laat dit goed zien.

Voor een meerprijs is bijna alles mogelijk. Vraag uw persoonlijke offerte aan. Bekijk de fotogalerij voor inspiratie.

Neem vandaag nog contact met mij op. Hieronder vind u meer informatie.

Uitgebreide bestelprocedure en levering (pdf bestand)

Leveringsvoorwaarden (pdf bestand)

Privacyverklaring (pdf bestand)